PK Solutions

Welkom bij PK SOLUTIONS

Your independent Power Protection Supplier

Missie en aanpak

PK Solutions helpt u met analyse van uw (geplande) installatie, geeft advies, begeleidt u doorheen installatie en implementatie, en verzorgt een complete service na verkoop.

Wij werken niet met vaste leveranciers, dus u krijgt steeds de optimale apparatuur voor uw situatie, en bent verzekerd van onafhankelijke, persoonlijke raadgevingen en aanbevelingen.

Analyse

Plant u een UPS-installatie? Hebt u reeds een UPS-systeem maar is het aan uitbreiding of vervanging toe? Wij voeren een grondige en exhaustieve analyse uit van uw elektriciteitsnet en bestuderen en monitoren de eventueel aanwezige UPS-voorzieningen.

 

Advies

Onze analyse vertelt ons tot in de details wat u nodig hebt, hoe uw nieuwe installatie optimaal uitgebouwd wordt, of waar de verbeterpunten zitten in uw bestaande setup. Dit gieten we in concreet advies gebaseerd op onze 25 jaar ervaring in noodstroomvoorzieningen.

 

Begeleiding

Als u op ons vertrouwt voor de uitbouw van uw UPS, krijgt u de installatie die u nodig hebt. Wij begeleiden u doorheen het hele proces van ontwerp, installatie, update of upgrade om de functionaliteit en prestaties van uw UPS-systeem te waarborgen.

 

Implementatie

Onze kennis van de markt laat toe om de toestellen, batterijen, en andere apparatuur te selecteren en plaatsen die juist zijn voor uw vereisten en wensen. Deze installeren we met de praktische vakkennis die een foutloze werking blijft garanderen.

 

Service

Wij zorgen voor alle onderhoud en herstellingen aan uw UPS-systeem. Periodiek onderhoud, groot onderhoud, batterijonderhoud, en alle herstellingen groot en klein. Dit kan als afzonderlijke opdrachten, maar wij bieden ook voordelige servicecontracten.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, aanbiedingen en nuttige informatie voor gebruikers