PK Solutions

Welkom bij PK SOLUTIONS

Your independent Power Protection Supplier

Wie zijn wij?

Ontstaan uit passie voor techniek en een schat aan ervaring in de UPS-sector is PK Solutions het antwoord op al uw problemen aangaande continuïteit van uw stroomtoevoer voor uw meest essentiële bedrijfsprocessen.

PK Solutions staat voor een persoonlijke no-nonsense aanpak waarbij we de oplossing die bij u past van a tot z integreren. Gaande van een kleine out-of-the-box UPS voor een small office toepassing tot 3-fase-installaties met hoog vermogen voor uw datacenter of productieproces.

PK Solutions heeft, mede dankzij hun onafhankelijkheid, de geknipte oplossing voor u in huis. Elk denkbaar vermogen of gevraagde autonomietijd is realiseerbaar met de juiste batterijconfiguratie, eventueel aangevuld met een noodstroomaggregaat.

De omvang (gewicht en/of afmetingen) van een UPS-installatie kan, afhankelijk van uw locatie, soms bijkomende moeilijkheden met zich meebrengen. PK Solutions beschikt over alle nodige uitrusting om ook op moeilijk toegankelijke plaatsen nieuwe installaties te realiseren of oude systemen te ontruimen.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

En blijf op de hoogte van onze nieuwe producten, aanbiedingen en nuttige informatie voor gebruikers