Kernteam

Thibaut Marescau

Eerst als oprichtend zaakvoerder bij PK Electronics van 1988 tot aan de overname door Eaton Corporation in 2008, later als adviseur voor diverse UPS-fabrikanten en sinds 2016 aan het roer van PK Solutions. Thibaut heeft meer dan 30 jaar ervaring op de teller staan in deze sector. UPS-systemen en Power Quality issues kennen dan ook geen enkel geheim meer voor hem.

Hij zal u telkens opnieuw verbazen met zijn onberispelijk advies en onuitputtelijke vakkennis. Thibaut staat niet boven, maar tussen zijn team. Hij is persoonlijk betrokken bij elke fase van uw project, om u als klant tevreden te stellen met de hoogst mogelijke kwaliteitsstandaard.

thibaut@pksolutions.be

+32 3 600 79 37


David Ector

Van de schoolbanken rechtstreeks het atelier van PK Electronics in. Een stage werd vakantie- en weekendwerk en uiteindelijk een fulltime betrekking. Zowel actief in de technische dienst als bij de commerciƫle afdeling bouwde David reeds heel wat vakkennis op. Dit maakt hem tot uw geknipte gesprekspartner om samen met u tot de beste Power Quality oplossing te komen voor uw specifieke toepassing.

Zijn flexibiliteit maakt dat u David in elke fase van uw project kan tegenkomen. Vanaf het eerste ontwerp tot de uiteindelijke afwerking van uw oplossing ter plaatse.

david@pksolutions.be

+32 3 600 79 36


Ronny Seeuws

Met zijn passie voor alles wat techniek bevat, met de elektrische wereld als vaste habitat, is Ronny van alle markten thuis. In het verleden was hij reeds freelance actief voor diverse UPS-leveranciers, dus aan ervaring geen gebrek.

Geen woorden maar daden met deze hands-on technicus die uw installaties van nul opbouwt en ook zorgt voor het nodige onderhoud van uw systemen.

ronny@pksolutions.be

+32 3 600 79 37


Gerrit Thielemans

Gerrit werkte eerst als installateur van elektrische installaties, later in samenwerking met Ronny, waarmee hij een geoliede tandem vormt, actief bezig met UPS-installaties. Uw ideeƫn voor de afwerking van uw installatie worden realiteit in overleg met Gerrit. Voor elk elektrisch probleem vindt hij een oplossing dankzij zijn uitgebreide materialenkennis.

gerrit@pksolutions.be

+32 3 600 70 31


Nathalie Potters

Nathalie  is de administratieve duizendpoot bij PK Solutions. Zij kan u helpen met oa planning, beschikbaarheid van  stock ,facturatie,...

Nathalie@pksolutions.be

+32 3 600 79 35{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x