Diensten

U kan bij ons terecht voor alle diensten voor uw huidige of toekomstige noodstroominstallatie. Of het nu gaat over een aanpassing van uw batterijketen, herverdelen van uw stroomdistributie, verhuis, tijdelijke installatie, of algehele modernisering van uw systeem.

PK Solutions helpt u met de analyse van uw (geplande) installatie, geeft advies, begeleidt u doorheen installatie en implementatie, en verzorgt een complete service na verkoop.

Ook periodiek onderhoud behoort tot de mogelijkheden, eventueel aangevuld met contractueel vastgelegde interventies bij panne. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis site visit.

UPS als een Service (100% worry free)

Door uw noodstroomvoorziening niet meer als een product maar al een dienst te beschouwen zal u steeds genieten van de laatste technologie en de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid. In deze formule zijn alle services inbegrepen. Dit levert u een gemoedsrust op zowel operationeel als budgettair. PK Solutions werkt graag voor u een oplossing op maat uit.

Servicecontracten

U wenst uw risico’s tot een minimum te beperken. Dan is een servicecontract wat u nodig heeft. Uw installatie zal jaarlijks een preventief onderhoud ondergaan. Tevens inbegrepen zijn de interventies bij pannes of problemen. Interventietijd kan variabel worden afgestemd naar wens. Wisselstukken kunnen eventueel ook opgenomen worden in uw contract.

Preventief onderhoud

Om uw installatie lang en betrouwbaar in dienst te houden, is jaarlijks preventief onderhoud aanbevolen. De jaarlijkse checkup en reiniging van componenten komt de levensduur van uw UPS zeker ten goede. Tevens kan u potentiële problemen te snel af zijn omdat de voorlopers hiervan kunnen gedetecteerd worden door alle tests en metingen die we tijdens dit onderhoud uitvoeren.

Remote monitoring

Aanvullend op een servicecontract kan uw installatie ook door ons permanent opgevolgd worden. Zo kan u er zorgeloos van uitgaan dat uw systeem correct werkt. Van zodra dit niet het geval is, wordt PK Solutions automatisch op de hoogte gesteld en ondernemen wij de nodige acties. Uiteraard gebeurt dit met een volledig beveiligde VPN-verbinding.

Multi-merkbeheer

Is uw UPS-park een combinatie van verschillende merken en ziet u door het bos de bomen niet meer? PK Solutions kan u voor de meeste merken ondersteuning bieden om het maximale uit uw huidige setup te halen.

Batterijmontage

Sommige batterijconfiguraties zijn geheel op maat en dienen met de juiste zorg en kennis opgebouwd en veilig aangesloten te worden. Onze technici zijn hier uitermate ervaren en bedreven in. Eventuele modificaties voor verdeling van de vloerbelasting kan ook door ons uitgevoerd worden.

UPS-montage

Wij installeren nieuwe systemen of kunnen bij een verhuis de hele installatie afbreken en opbouwen op de nieuwe locatie. Wij bieden u het juiste advies voor en tijdens het hele proces en zorgen voor een naadloze integratie van uw systeem met uw elektrische infrastructuur. Dankzij onze uitgebreide ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij plaatsen en sluiten het toestel aan in de door u gekozen locatie, ook als die moeilijk toegankelijk is.

Maatwerk

Installaties kunnen variëren van toestellen met interne batterijen, externe batterijen, meerdere batterijstrings in gesloten kasten of open batterijrekken. Daarnaast houden we ook rekening met specifieke vereisten zoals een UPS ondersteund door een dieselgroep, andere voorzieningen voor langere autonomie, bescherming tegen microcoupures,...

Batterijmetingen

Met deze metingen detecteren we potentiële problemen of ondermaatse prestaties van uw UPS-systeem. Een meer specifieke meting per batterijblok onder belasting biedt bovendien een correcter beeld. Zo kunnen we exact analyseren welke acties nodig zijn om het geheel opnieuw te optimaliseren.

Batterijwissels

Het komt voor dat batterijen het einde van hun levensduur bereiken terwijl het UPS-systeem nog in topconditie is. Dan kan vervanging van uw batterijen een volgende levenscyclus van uw installatie inluiden.

Site Survey

Wij komen ter plaatse om in te schatten welke specifieke omstandigheden een invloed hebben op uw installatie. Op die manier bekomt u van ons een correcte all-in offerte zodat u bij oplevering zeker kan zijn van een perfect afgewerkt geheel.

Power Qualitiy - Analyse

Hebt u twijfels over de kwaliteit van uw netspanning en waar u welk toestel nodig hebt om tot het gewenste resultaat te komen? Wij beschikken over alle nodige meetapparatuur om uw elektrisch net te controleren en te analyseren.

Infraroodmetingen

Hebt u last van slechte elektrische connecties, dan zijn er mogelijk zwakke componenten in de keten. Dankzij een meting met onze infraroodcamera kunnen de stresspunten in uw net gelokaliseerd worden.

UPS Audit

Is uw huidige UPS-installatie nog op maat van uw huidige verbruik en in verhouding met uw toekomstplannen? Een toestel met lager vermogen en hogere efficiëntie kan u op termijn onnodige kosten besparen.

Energy audit

Met meer inzicht in het energieverbruik van de verschillende delen van uw organisatie kan u uw totale verbruik gevoelig verminderen. Wij kunnen dit voor u uitmeten, analyseren en helpen optimaliseren.

UPS Consultancy

Misschien hebt u reeds een vaste partner maar hebt u twijfels of bent u ontevreden. Wij kunnen u geheel merkonafhankelijk advies geven over waar het goed zit, of waar er ruimte is voor verbetering.

Elektrische Modificaties

Wanneer u een nieuwe UPS-installatie gaat plaatsen, is het mogelijk dat uw huidige elektrisch bord niet voldoet. PK Solutions voert alle nodige modificaties uit om u een UPS-installatie te geven op maat van uw wensen en vereisten.

A-Z solutions

Hebt u een andere power quality-gerelateerde vraag die u niet op onze website terugvindt? Geef ons een seintje, wij hebben vast en zeker een oplossing voor u klaar.

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x