Wie zijn wij

Thibaut Marescau

In 1988 richtte Dirk Marescau samen met Thibaut PK Electronics op, gedurende 20 jaar een toonaangevende referentie op de UPS markt, waarvan het handelsfonds werd overgenomen door Eaton Corporation in 2008. Thibaut heeft zo reeds meer dan 25 jaar ervaring op de teller staan in deze sector. UPS systemen & Power Quality issues kennen dan ook geen enkel geheim meer voor hem. Hij zal u telkens opnieuw verbazen met zijn correct advies en onuitputtelijke vakkennis.

David Ector

Al van jongs af aan gebeten door techniek, kwam David in contact met PK Electronics alwaar hij zijn schoolstage doorliep, weekend -en vakantiewerk deed & uiteindelijk ook vaste betrekkingen uitoefende, zowel op de technische dienst als bij de commerciële afdeling. Dit maakt hem tot uw geknipte gesprekspartner om samen met u tot de beste Power Quality oplossing te komen voor uw specifieke toepassing.

Sterke meerwaarde

Toen David & Thibaut elkaars pad opnieuw kruisten, was een nieuwe samenwerking voor de hand liggend. PK Solutions staat voor een persoonlijke no-nonsense aanpak waarbij we de oplossing die bij u past van A tot Z integreren.

Als team zijn we zeer aanvullend en zijn we ervan overtuigd dat we een sterke meerwaarde kunnen betekenen voor u en uw bedrijf. Aarzel dan ook niet om ons een belletje te geven of te mailen, we zijn er voor U!