Producten

Alles wat u nodig heeft om de kwaliteit van uw stroom te optimaliseren kan u bij PK Solutions terugvinden. De belangrijkste pijler is het statische UPS systeem, samengesteld geheel naar uw vraag op vlak van vermogen / autonomie & technische modaliteiten.

Wij bieden u geheel merk onafhankelijk een breed gamma aan mogelijkheden gespreid over verschillende leveranciers. Onze technici zijn getraind & gekwalificeerd om deze producten volgens de hoogste kwaliteitseisen in uw project te integreren. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis site visit

AC UPS
arrow

AC UPS

close

Van 450VA Line-Interactive tot 3kVA On-Line.  U kan deze plug & play UPS’en direct aankopen in onze E-shop.  Uiteraard staan wij u ook bij met advies waar nodig.  Vanaf 5kVA tot 600kVA (en zelfs hoger door parallel plaatsing van meerdere units), PK Solutions heeft een toestel dat bij uw noden past & zal in nauw overleg met u de ideale configuratie voor u samenstellen.
Static switches / PDU
arrow

Static switches / PDU

close

Om uw geoptimaliseerde stroom goed te verdelen bieden wij u ook alle nodige verdeelstrips of dual source switches aan.
DC UPS
arrow

DC UPS

close

Uw verbruikers zijn reeds DC, ga dan efficiënt te werk en kies voor een DC-UPS.
arrow

Spanning stabilisatoren

Spanning stabilisatoren
close

Last van variabele spanningen op uw site, met de juiste stabilisatoren kunnen uw problemen verholpen worden.
arrow

Noodstroom

agregaat
Noodstroom
close

Indien de autonomie van de UPS ontoereikend is voor het door u beoogde doel, zal een secundaire stroombron een oplossing bieden.  Meestal diesel-gensets in gesloten omkasting voor buitenopstelling of open in een specifiek daarvoor ingericht lokaal.  Ook CNG-gensets kunnen interessant zijn lagere emissiewaarden, minder geluidshinder en permanente aanvoer van brandstof.
arrow

Batterijen

Batterijen
close

Voor elk type UPS-installatie kan PK Solutions batterijen leveren & plaatsen.  Kijk ook in onze E-shop voor sets voor kleinere types.
Batterij monitoring
arrow

Batterij monitoring

close

Voor de hoogste bedrijfszekerheid van uw installatie kiest u voor specifieke monitoring van uw batterijstring per batterij blok.  Geen onaangename verassingen meer, dankzij permanente monitoring bent u elk toekomstig batterijprobleem te snel af. Tevens zeer interessant in combinatie met onze Remote Monitoring diensten.
AC/DC, DC/DC, DC/AC converters
arrow

AC/DC, DC/DC, DC/AC converters

close

Toepassingen waar specifieke AC of DC spanningen vereist zijn.  Vraag gerust naar onze converters.
Transformatoren
arrow

Transformatoren

close

Galvanische scheiding van netten of een verbruiker die op een andere spanning werkt dan onze netspanning? PK Solutions levert u een transformator op maat van uw project.
arrow

Remote monitoring devices

Remote monitoring devices
close

Om uw UPS-installatie (of andere machines binnen uw bedrijf) vanaf afstand te beheren bieden wij de meest veilige & gebruiksvriendelijke oplossing aan opdat u ook vanaf een secundaire locatie van alle faciliteiten van uw installatie gebruik kan maken.
arrow

Power efficiency monitoring

electrische verdeelborden
Power efficiency monitoring
close

Rust uw elektrisch bord uit met permanente meetapparatuur en hou 24/7 uw verbruik onder controle.
arrow

Energy Storage

Energy Storage
close

Wekt u reeds zelf energie op met zonnepanelen of windmolens?  Maak optimaal gebruik van uw eigen energie door deze op te slaan in batterijen en te gebruiken waanneer u de stroom nodig heeft.