Diensten

U kan bij ons terecht voor alle diensten voor uw huidige of toekomstige noodstroom installatie. Of het nu gaat over aanpassing van uw batterijketen, herverdelen van uw stroomdistributie, verhuis, tijdelijke installatie of algehele modernisering van uw systeem.

Ook periodiek onderhoud eventueel aangevuld met contractueel vastgelegde interventies bij panne behoort tot de mogelijkheden. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een gratis site visit.

UPS als een Service (100% worry free)
arrow

UPS als een Service (100% worry free)

close

Door uw noodstroomvoorziening niet meer als een product maar al een dienst te beschouwen zal u steeds genieten van de laatste technologie en de hoogst mogelijke bedrijfszekerheid.  Deze formule is All-In wat wil zeggen dat ook alle services inbegrepen zijn.  Dit levert u een gemoedsrust op zowel operationeel als budgetair.  PK Solutions werkt graag voor u een oplossing op maat uit.
service contracten
arrow

service contracten

close

U wenst uw risico’s tot een minimum te beperken.  Dan is een service contract wat u nodig heeft.  Hierbinnen zal uw installatie jaarlijks een preventief onderhoud ondergaan.  Tevens geniet u van inbegrepen interventies bij pannes of problemen.  Interventie tijd kan variabel naar uw wens worden afgestemd.  Wisselstukken kunnen eventueel mede inbegrepen zijn in uw contract.
preventief onderhoud
arrow

preventief onderhoud

close

Om uw installatie lang & betrouwbaar in dienst te houden is jaarlijks preventief onderhoud aanbevolen.  De jaarlijkse check-up en reiniging van componenten komt de levensduur van uw UPS zeker ten goede.  Tevens kan u potentiële problemen te snel af zijn omdat de voorlopers hiervan kunnen gedetecteerd worden door alle tests & metingen die we tijdens dit onderhoud uitvoeren.
arrow

remote monitoring

remote monitoring
close

Aanvullend op een service contract kan uw installatie ook door ons permanent opgevolgd worden.  Dankzij dit model kan u er zorgeloos vanuit gaan dat uw systeem correct werkt.  Van zodra dit niet het geval is wordt PK Solutions automatisch op de hoogte gesteld en ondernemen wij de nodige acties.  Uiteraard gebeurt dit met een volledig beveiligde VPN verbinding.
arrow

multimerk beheer

multimerk beheer
close

Is uw UPS-park een combinatie van verschillende merken en ziet u de bomen niet meer door het bos?  PK Solutions kan u voor de meeste merken ondersteuning bieden om het maximale uit uw huidige setup te halen.
arrow

Batterij montage

Batterij montage
close

Sommige batterij configuraties zijn geheel op maat en dienen met de juiste zorg & kennis opgebouwd en veilig aangesloten te worden.  Onze technici zijn hier uitermate ervaren en bedreven in.  Eventuele modificaties voor verdeling van de vloerbelasting kan ook door ons uitgevoerd worden.
UPS montage
arrow

UPS montage

close

Of het nu een nieuwe installatie of verhuis van een bestaande betreft.  Wij staan u hierin bij met het juiste advies & zorgen voor een naadloze integratie van uw systeem met uw elektrische infrastructuur.  Heeft u een moeilijk toegankelijke locatie het UPS-toestel.  Dankzij onze uitgebreide ervaring gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg.  Wij plaatsen & sluiten het toestel aan in de door u gekozen locatie.
Maatwerk
arrow

Maatwerk

close

Bescherming tegen microcoupures of lagere autonomie?  Installaties kunnen variëren van toestellen met interne batterijen, externe batterijen, meerdere batterijstrings in gesloten kasten of open batterij rekken.  Ook UPS + Dieselgroep behoort tot de mogelijkheden.
Batterij metingen
arrow

Batterij metingen

close

Een potentieel probleem vastgesteld of ondermaatse prestaties vastgesteld.  Een meer specifieke meting per batterij blok onder belasting kan een correcter beeld schetsen om juist te analyseren welke acties nodig zijn om het geheel opnieuw te optimaliseren.
arrow

Batterij wissels

Batterij wissels
close

Batterijen einde levensduur maar uw UPS-systeem nog in topconditie.  Dan kan vervanging van uw batterijen een volgende levenscyclus van uw installatie inluiden.
arrow

Site Survey

Site Survey
close

Wij komen ter plaatse om in te schatten welke specifieke omstandigheden een invloed hebben op uw oplossing.  Op die manier bekomt u van ons een correcte all-in offerte opdat u zeker kan zijn van een goed afgewerkt geheel bij oplevering.
arrow

Power Qualitiy

Analyse
Power Qualitiy
close

Heeft u twijfels over de kwaliteit van uw netspanning en waar u welk toestel nodig heeft om tot het gewenste resultaat te komen.  Wij beschikken over alle nodige meetapparatuur om u net te controleren en te analyseren.
Infrarood metingen
arrow

Infrarood metingen

close

Slechte elektrische connecties, mogelijke zwakke componenten.  Dankzij een meting met onze infraroodcamera kunnen de stress-punten in uw net gelokaliseerd worden.
UPS Audit
arrow

UPS Audit

close

Is uw huidige UPS-installatie nog op maat van uw huidige verbruik en in verhouding met uw toekomstplannen.  Een toestel met lager vermogen & hogere efficiëntie kan u op termijn onnodige kosten besparen.
Energy audit
arrow

Energy audit

close

Wil u meer inzicht op het verbruik van bepaalde delen van uw organisatie.  Wij kunnen dit voor u uitmeten & helpen optimaliseren.
arrow

UPS Consultancy

UPS Consultancy
close

U heeft reeds een vaste partner maar heeft twijfels of bent ontevreden.  Wij kunnen u geheel merk-onafhankelijk advies geven over waar het goed zit, of waar er ruimte is voor verbetering.
arrow

A-Z solutions

A-Z solutions
close

Een andere power quality gerelateerde vraag die u niet op onze website terugvindt.  Geef ons een seintje, wij hebben vast en zeker een oplossing voor u klaar.
arrow

Elektrische Modificaties

Elektrische Modificaties
close

Is uw huidige elektrisch bord niet op maat van de UPS-installatie die u wenst uit te voeren.  PK Solutions kan ook alle nodige modificaties hiervoor uitvoeren.